Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Pingla och Tim del 4 - Linda Skugge

Pingla och Tim del 4

Pingla och Tim del 4

0.0 0 5 Forfatter: Linda Skugge Innleser: Michel Riddez
Kommer som lydbok 2018-09-01.
Kommer som e-bok 2018-09-01.
Pingla äter i skolmatsalen. Hon är så hungrig att hon börjat drömma om mat på nätterna. På en av väggarna hänger en plansch där det står om “jobbiga hemligheter”. Såna har hon nog, Tim också. Tim bjuder hem Pingla till sig, i Kråkslottet. Han visar henne änglatrumpeten uppe på vinden. Ett schackbräde står framme, med ett parti som inte är färdigspelat. Fjärde delen i Pingla och Tim, en ljudboksserie av författaren Linda Skugge.
Språk: Svensk Kategori: Barn Serie: Pingla och Tim: 4 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Storytel Kids
Spilletid: 0M

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Storytel Kids

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå