Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
Mor, vi trenger deg - David Baldacci

Mor, vi trenger deg

Mor, vi trenger deg

4.263888888888889 144 5 Forfatter: David Baldacci Innleser: Kirsti Grundvig
Finnes som lydbok.
En annerledes Baldacci: Myk, varm, hjerteskjærende og gripende. Bedre enn noen gang! En fortelling om tro og håp - nesten som et mirakel I løpet av et eneste skremmende øyeblikk forandres livet til 12 år gamle Louisa Mae Cardinal for bestandig. En bilulykke koster faren livet og etterlater moren i dyp koma. Lou, som hun kalles, og hennes yngre bror Oz må forlate New York hvor de har bodd hele sitt liv. Turen går til fjellene i Virginia og til oldemoren - Louisa - som de aldri har truffet. På Louisas gård møter de et liv preget av hardt arbeid og nøysomhet, men de møter også varme og forståelse fra en stolt og stridbar, men klok gammel kvinne. Hun lærer dem kjærlighet til og respekt for naturen og fjellene. Hun lærer dem om lojalitet, tro og håp. Sammen kjemper de for å bringe moren tilbake til livet. Tilbake til to barn som trenger henne. Tilbake til en verden som trenger henne i kampen for rettferdighet og respekt for mennesker og for naturen. En kamp som utkjempes i en fullsatt rettssal. Alt Lou og Oz kan gjøre er å gå til ønskebrønnen og be om et mirakel.
Språk: Norsk Kategori: Spenning Originaltittel: Wish You Well Oversetter: Thomas Bjørnseth

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Cappelen Damm
Utgitt: 2016-12-10
Spilletid: 10T 19M
ISBN: 9788202515072
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå