Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
Gustav III's spioner - Torsten Sandberg

Gustav III's spioner

Gustav III's spioner

3.703125 128 5 Forfatter: Torsten Sandberg Innleser: Bruno Årfors
Finnes som lydbok.
'Vilka ohyggliga människor! De är Europas orangutanger. Hur är det möjligt att med så mycket behag och älskvärdhet förena så utstuderad vildhet?' Orden är Gustav III:s. Det franska folket hade stormat Bastiljen och hotade det rojalistiska väldet i Frankrike. Gustav III:s spioner bygger bland annat på Königs minnesanteckningar som finns bevarade på Riksarkivet. Författare är Thorsten Sandberg, fil kand i historia och journalist.
Språk: Svensk Kategori: Historie Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Historiska Media
Utgitt: 2006-09-01
Spilletid: 4T 39M
ISBN: 9789185507580
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå