Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
En fredsmeglers død - Vibecke Groth

En fredsmeglers død

En fredsmeglers død

3.289198606271777 287 5 Forfatter: Vibecke Groth Innleser: Toril G. Havrevold
Finnes som lydbok.
Diplomaten Per Dahl, kvinnebedårer og levemann, blir funnet død ved bassengkanten på Grand Hotell i Oslo. Dahl var en sentral aktør i UDs hemmelige fredsmeglerenhet i New York. Oppklaringen av Per Dahls dødsfall blir en stor sak både for pressen og etterretningstjenester i inn og utland. I begivenhetenes sentrum står advokat Vera L. Cappelen, forsvarer for den mistenkte i drapssaken. Sammen med en kollega tar hun tak i etterforskningen og finner spor som leder til New York, Midt Østen og Oslos vestkant.
Språk: Norsk Kategori: Krim Serie: Vera L. Cappelen: 1 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Cappelen Damm
Utgitt: 2015-07-27
Spilletid: 11T 43M
ISBN: 9788202497354
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå