Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok

Det som ikke snakkes om ...

3.533333333333333 15 5 Forfatter: Hegelill Helleren
Finnes som e-bok.
Den skammen jeg ikke har klart å kvitte meg med, ligger i begjæret mitt ... det begjæret som ble vekket i meg som 5-6 åring. Det enorme begjæret det tok meg flere år å stagge, det begjæret som gjorde at jeg oppsøkte det igjen og igjen, for jeg ble aldri bedt om å holde kjeft ... Det var ingen tvang eller trusler i forhold til det hele. Og ett sted inne i meg misunner jeg dem som «bare» har blitt utsatt for vold, for der oppleves skyldspørsmålet som så åpenbart, mens i mitt tilfelle føles det ikke åpenbart. Dette kunne vært en roman. Det er ikke det. Dette er historien min, en historie om hvordan man tilpasser seg. Og overlever. Hegelill Helleren (f. 1972) er oppvokst i Sandefjord, men nå bosatt i Valdres. Hun er en kreativ sjel som bruker det meste av tiden til å skrive, male eller lese filosofi. Hennes viktigste motto i livet er at hver dag skal inneholde noe å glede seg over.
Språk: Norsk Kategori: Biografier

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Publica forlag as
Utgitt: 2012-04-01
ISBN: 9788282512855
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå