Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
Min hånd i din - Amy Andrews

Min hånd i din

Min hånd i din

3.7209302325581395 129 5 Forfatter: Amy Andrews Innleser: Hedda Munthe
Finnes som lydbok.
Både Miranda og Patrick er enslige foreldre. Og døtrene deres er bestevenner. Det ligger nærmest i kortene at de skal bli en eneste stor familie. Problemet er bare at Miranda ikke vil være den andre kvinnen. Patrick er nemlig fortsatt gift, selv om han ikke har truffet sin kone på mange år. Men den karismatiske legen er vanskelig å motstå! Han er pen, har snille øyne, et sjarmerende smil, og det føles som om de alltid har kjent hverandre. Da han tar hennes hånd i sin, vet Miranda at de kommer til å få oppleve noe helt fantastisk...
Språk: Norsk Kategori: Harlequin Originaltittel: One Night She Would Never Forget Oversetter: Anne Hagen Grimsrud

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Storyside/Harlequin
Utgitt: 2014-10-16
Spilletid: 4T 14M
ISBN: 9789176330036
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå