Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
Snablar! - Arto Paasilinna

Snablar!

Snablar!

3.6607142857142856 224 5 Forfatter: Arto Paasilinna Innleser: Tomas Laustiola
Finnes som lydbok.
Elefantungen Emilia föds på en cirkus i Finland. Men så träder en ny EU lag i kraft i landet som förbjuder att vilda djur hålls i fångenskap. Djurskötaren Lucia Lucander, alias Sanna Tarkianen, förbarmar sig över Emilia och ger sig av med henne till Ryssland där de kan ta sig fram som cirkusartister. Snart får de sällskap och god hjälp av ryssen Igor som lär upp Emilia i kosackdansens ädla konst. Men innerst inne bär Lucia Lucander på en dröm. Hon vill återföra Emilia till hennes ursprung, till Afrika! Den första utmaningen blir att ta sig över Finska viken.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Originaltittel: Suomalainen kärsäkirja Oversetter: Camilla Frostell

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Storyside
Utgitt: 2006-09-01
Spilletid: 7T 20M
ISBN: 9789170366734
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå