Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok

Per dør

0.0 0 5 Forfatter: Per Fugelli Innleser: Eivin Nilsen Salthe
Kommer som lydbok 2018-09-13.
Per Fugelli var en av Norges tydeligste og mest uredde stemmer gjennom nesten et halvt århundre. Han var lenge vært diagnostisert med kreft. PER DØR ble hans aller siste bok, skrevet som en tilstandsrapport inn mot livets aller siste avsnitt, og avsluttet først idet han står på terskelen. Samtidig er det en stor humanists siste budskap til ettertiden, en innstendig påminnelse om hva som virkelig teller, når alt kommer til alt.
Språk: Norsk Kategori: Biografier Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Cappelen Damm
Spilletid: 8T 59M

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå