Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
Purriot og den usynlige mannen - Bjørn F. Rørvik

Purriot og den usynlige mannen

Purriot og den usynlige mannen

4.342465753424658 219 5 Forfatter: Bjørn F. Rørvik Innleser: Bjørn F. Rørvik
Finnes som lydbok.
Purriot og den usynlige mannen er første bok i en serie krim mysterier for barn. Mesterdetektiven Purriot sitter ved frokostbordet sammen med kona si, Paprika da mobilen ringer. En gammel dame, Bestemor Blom, trenger hjelp til å løse et mysterium. Bestemor Blom bor på Hurlumheia, og snart er Purriot og Paprika på vei dit. Det viser seg at både Bestemor Blom og en liten gutt, Per Sille er blitt overfalt i løpet av noen få dager, og det finnes ikke spor etter gjerningsmannen.Purriot må bruke all sin kløkt og sine grå celler for å løse mysteriet. I tillegg må han hanskes med politiinspektør Gurk, ikke den aller smarteste politimannen i landet, men med et stort ego.Vår nye helt, Purriot, er en herlig blanding av en kjent belgisk detektiv og en purre, en nærmest uslåelig kombinasjon.
Språk: Norsk Kategori: Barn Serie: Purriot: 1 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Cappelen Damm
Utgitt: 2012-12-01
Spilletid: 40M
ISBN: 9788202412869
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå