Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
Honningkrukken - Gert Nygårdshaug

Honningkrukken

Honningkrukken

3.7111111111111112 540 5 Forfatter: Gert Nygårdshaug Innleser: Helge Winther-Larsen
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Siden Nygårdshaug debuterte i 1966 har han et langt, variert, anerkjent og kritikerrost forfatterskap bak seg. Honningkrukken er den første boken i krimserien om gastronomen og hobbyarkeologen Fredric Drum og kriminaletterforsker Skarphedin Olsen.Fredric Drum befinner seg i et av Frankrikes mest tradisjonsrike vindistrikter, St. Emilion, for å kjøpe opp vin til den lille Oslo restauranten han er medeier i. Uforvarende vikles han gradvis inn i et forsvinningsmysterium syv mennesker fra byen er blitt borte, antagelig drept, i løpet av de siste månedene. Og mye tyder på at Fredric skal bli det åttende offer
Språk: Norsk Kategori: Krim Serie: Fredric Drum-serien: 1 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Cappelen Damm
Utgitt: 2008-10-01
Spilletid: 7T
ISBN: 9788202296711

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Cappelen Damm
Utgitt: 2011-09-01
ISBN: 9788202366995
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå