Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Onda gärningar - Henrick Rangsjö

Onda gärningar

Onda gärningar

3.2857142857142856 7 5 Forfatter: Henrick Rangsjö
Finnes som e-bok.
När jag rekryterades var vår chef noga med att slå in i skallen på oss att vi inte var någon djävla Hamilton, James Bond eller Gunvald Larsson. Men sedan dess har samhällsklimatet och arbetsvillkoren hårdnat avsevärt. Den här dagen börjar våldsamt och sedan blir allt bara värre. I ryggsäcken har den afghanske läkaren uppskattningsvis tjugo kilo syntetiskt heroin och det min uppgift att stoppa honom. Följ med polisen Nicole på en arbetsdag i det nya Sverige.
Språk: Svensk Kategori: Krim Oversetter:

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: DareMe Publishing
Utgitt: 2017-10-13
ISBN: 9789198388077
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå