Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
Bokbindaren - Andrea Lindgren

Bokbindaren

Bokbindaren

3.017857142857143 112 5 Forfatter: Andrea Lindgren Innleser: Teodor Lindh
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Den gamle bokbindaren hade varit världens mäktigaste man, om han bara hade fötts till trollkarl. Men istället för ett liv i den absoluta gräddan av Edinburghs societet hankar han sig fram i en dammig butik på Victoria Street. En sen kväll tränger en gentlemannamagiker sig in. Han bär på en portfölj och ett makabert, men lukrativt uppdrag. Men magikern visar sig ha lömska avsikter och konsekvenserna blir fruktansvärda. Bokbindaren är en mörk viktoriansk fantasy med blödande böcker, vild magi och gentlemannamagiker.
Språk: Svensk Kategori: Fantasy & SciFi Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Fafner förlag
Utgitt: 2017-10-13
Spilletid: 44M
ISBN: 9789188511843

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Fafner förlag
Utgitt: 2017-10-13
ISBN: 9789188511744
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå