Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
Galgdockan - Margit Sandemo

Galgdockan

Galgdockan

4.328876244665718 3515 5 Forfatter: Margit Sandemo Innleser: Julia Dufvenius
Finnes som lydbok.
Tre från Isfolkets ätt gav sig ut på den långa resan norrut mot isfolkets glömda dal. Det var den unge Dan Lind och hans två släktingar Ingrid Lind och Ulvhedin Paladin, båda födda med övernaturliga krafter. Dans syfte med resan var rent vetenskapligt medan de andra två var ute efter den märkliga trolldomsroten man trodde fanns där. Den kallades galgblomman - för att det berättades att den växte på Galgbacken ...
Språk: Svensk Kategori: Romaner Serie: Sagan om Isfolket: 16 Originaltittel: Galgeblomsten Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Din röst
Utgitt: 2014-03-13
Spilletid: 6T 48M
ISBN: 9789187331480
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå