Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Den grå kastrullen får en ny kompis - Ann-Charlotte Englund

Den grå kastrullen får en ny kompis

Den grå kastrullen får en ny kompis

5.0 1 5 Forfatter: Ann-Charlotte Englund
Finnes som e-bok.
Kasper den grå kastrullen ska börja skolan. Det är lite läskigt. Men fröken är snäll och redan första dagen får klassens barn en läxa: att hitta på ett namn till klassens maskot som är en häst. Sedan blir det omröstning. Hästen skulle först bara ha ett namn, men det fick bli två: Sebastian Brunte. Å vad han är duktig! Hästen lär barnen att prata inför klassen och det är så lätt när man haft så roligt tillsammans på helgen. Sebastian får följa med överallt. Men en dag verkar det som att Sebastian har gjort sig illa.
Språk: Svensk Kategori: Barn Serie: Den grå kastrullen: 9 Oversetter:

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Upper Room förlag
Utgitt: 2017-09-28
ISBN: 9789187633287
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå