Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Minnen av en sång - Patrik Centerwall

Minnen av en sång

Minnen av en sång

4.0 1 5 Forfatter: Patrik Centerwall
Finnes som e-bok.
Vi flög förbi sjömanshustrun, vi flög över älven och den yttre av de två broarna. Vi flög över staden, vi flög över berg. Jag glömde snart bort tyngden av hans kropp och lät honom njuta så mycket han kunde av upplevelsen. Det var det minsta jag kunde göra för honom. Hemsökta hus, dubbelgångare där man minst anar det, den viktigaste tidsresan som gjorts och kontrollanter som försäkrar sig om att medborgare firar jul på rätt sätt. Det är stoffet i några av de elva historierna i samlingen "Minnen av en sång". Patrik Centerwall (f. 1972) debuterade 2013 med novellsamlingen "Skymningssång och andra fantastiska historier". Detta är hans andra bok.
Språk: Svensk Kategori: Fantasy & SciFi Oversetter:

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Undrentide
Utgitt: 2016-09-29
ISBN: 9789198251852
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå