Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
Birgit Johanssons dagbok - ingen människa är en ö - Maria Fogelberg Nelson

Birgit Johanssons dagbok - ingen människa är en ö

Birgit Johanssons dagbok - ingen människa är en ö

3.760869565217391 46 5 Forfatter: Maria Fogelberg Nelson Innleser: Elin Mohede
Finnes som lydbok.
En natt drömmer Birgit Johansson, en kvinna i medelåldern vars dagar har varit gråa och enformiga i en påtvingad ensamhet, att hon egentligen är fransyska. Det blir starten på en resa som förändrar hennes liv. Plötsligt är det inte bara de romantiska böckerna och filmerna som får henne att leva ut, hon vågar själv fånga möjligheterna som passerar framför ögonen på henne. Viva la tante! Maria Fogelberg Nelson, född 1955 och bosatt i Stockholm, är stress- och kommunikationskonsult och håller ofta i föredrag och workshops ute på företag. Som författare har hon infört den nya genren klim-lit, klimakterielitteratur, som ger medelålders kvinnor en ny plattform.
Språk: Svensk Kategori: Personlig utvikling Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2017-09-26
Spilletid: 5T 51M
ISBN: 9788711800102
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå