Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Rebell uten grenser - Marc Vachon

Rebell uten grenser

Rebell uten grenser

5.0 1 5 Forfatter: Marc Vachon
Finnes som e-bok.
Marc Vachon kommer til verden i 1963 og vokser opp i Montréals forsteder. Tidlig i barndommen konfronteres han med de mørkeste sidene av vår vestlige verden: forsømmlese, tomhet, vold. Han finner bare en vei å gå - den går gjennom ungdomskriminalitet, stoff og forbrytelser. Han blir et "utskudd", som han selv sier. En dag klarer han ikke meir og reiser fra alt. I Paris komer han ved en tilfeldighet i kontakt med Leger Uten Grenser og begynner å jobbe for dem. I denne organisasjonen får han til fulle brukt overlevelsesevnene han tilegnet seg fra tiden på samfunnets skyggeside. Han blir stunt-logistikeren som tar på seg de umuligste oppdrag, som ikke frykter noen ting, som på et blunk klarer å bygge opp flyktingeleirer for tusenvis av mennsker i nød. En eventyrer, den hvite ridder som suser langs Iraks veier på sin hvite Harley. Hans erfaringer og opplevelser har inspirert ham til å fortelle om sitt liv og reflektere over humanitært arbeid slik det ofte arter seg i en tid gjennomsyret av infotainment. Marc Vachon har jobbet som logistiker i mange uavhengige humanitære organisasjoner, i første rekke Leger Uten Grenser. For tiden bygger han skoler i Banda Aceh i Indonesia for UNICEF.
Språk: Norsk Kategori: Biografier Oversetter: Heidi Bloin Johannessen

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Jentas SE
Utgitt: 2018-02-25
ISBN: 9788280910646
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå