Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Den sjunde vintern - Anna Wahlgren

Den sjunde vintern

Den sjunde vintern

1.0 1 5 Forfatter: Anna Wahlgren
Finnes som e-bok.
Den sjunde vintern berättar om ett sjuårigt äktenskap. I en vanlig svensk förort lever en ung familj med två barn. Deras tillvaro rymmer såväl förnöjsamhet som leda, såväl glädje, kärlek och lycka som gräl, uppträden och hårt missnöje. Livet har löpt i vanda banor intill den sjunde vintern - då tryggheten förbyts i en mardröm. Den sjunde vintern är en roman om svek. Den ställer öppna, svidande frågor om äktenskap och vänskap, om lojalitet och familjesammanhållning; den blottar blödande sår där vår tids självtillräcklighet under namn av frihet gått fram till ett högt, men fördolt pris.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Oversetter:

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Albert Bonniers förlag
Utgitt: 2017-01-02
ISBN: 9789100164737
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå