Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Den allvarsamma leken - Hjalmar Söderberg

Den allvarsamma leken

Den allvarsamma leken

3.0 5 5 Forfatter: Hjalmar Söderberg
Finnes som e-bok.
Den allvarsamma leken har beskrivits som den svenska litteraturens "enda betydande kärleksroman", och berättelsen om Arvid Stjärnblom och Lydia Stille är fortfarande en av de mest uppskattade böckerna i vårt land. De förälskar sig som unga, men Arvid vågar inte binda sig och parets vägar skils. Sedan gifter de sig på var sitt håll, och tiden går. När Arvid och Lydia återses efter tio år flammar den gamla passionen upp, och de inleder ett förhållande.
Språk: Svensk Kategori: Klassikere Oversetter:

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Lind & Co
Utgitt: 2017-09-13
ISBN: 9789174611588
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå