Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Martin Bircks ungdom - Hjalmar Söderberg

Martin Bircks ungdom

Martin Bircks ungdom

0.0 0 5 Forfatter: Hjalmar Söderberg
Finnes som e-bok.
Martin Bircks ungdom är en av den svenska litteraturens mest klassiska och mest levande uppväxtskildringar. Den har tydligt självbiografiska drag och följer huvudpersonen Martin Birck genom barn- och ungdomsåren i det oskarianska Sverige. I beskrivningen av den lille Martins möte med "det stora, tomma hålet som kallas världen" har Söderberg fångat mycket av den livskänsla som skulle komma att prägla honom själv.
Språk: Svensk Kategori: Klassikere Oversetter:

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Lind & Co
Utgitt: 2017-09-12
ISBN: 9789174611601
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå