Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
Kripos på Internett - Anders Haavie

Kripos på Internett

4.380645161290323 155 5 Forfatter: Anders Haavie Innleser: Kristopher Schau
Finnes som lydbok.
Vi har alle sett hvordan saker løses på tv og i krimbøker - men hvordan fungerer egentlig en kriminaletterforskning? For å finne svar på dette, oppsøker Kristopher Schau Kripos, hvor han får et eksklusivt innsyn i deres arbeidsmetoder. I dagens episode av 'Kris på Kripos' får vi et eksklusivt innsyn i hva som rører seg på det hemmelige nettet, det såkalte 'Dark Web'. Kristopher blir også med en av de som daglig jobber med å stagge og kartlegge de sinteste folka på nettet.
Språk: Norsk Kategori: Fakta Serie: Kris på Kripos: 2 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Cappelen Damm
Utgitt: 2017-08-14
Spilletid: 33M
ISBN: 9788202570729
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå