Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
Sågspån och eld - Vibeke Olsson

Sågspån och eld

4.2272727272727275 44 5 Forfatter: Vibeke Olsson Innleser: Odile Nunes
Finnes som lydbok.
Bricken på Svartvik fyller 20 år i sommar. Hon kommer aldrig att bli som alla de andra med sin halva hand, men arbete gör en till en riktig människa, och med kostkarlarna och deras aptit har hon arbete så att det räcker. Sågspån och eld är Vibeke Olssons tredje bok om Bricken Eriksson på Svartviks sågverk utanför Sundsvall. De två första heter Sågverksungen och Bricken på Svartvik. Hon har tidigare skrivit en lång rad av romaner, många av dem historiska berättelser.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Serie: Bricken: 3

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Libris
Utgitt: 2017-06-20
Spilletid: 12T 3M
ISBN: 9789173873505
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå