Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok

3 x Kapuscinski

0.0 0 5 Forfatter: Ryszard Kapuscinski
Finnes som e-bok.
Imperiet, Fotbollskriget och Ebenholts i en volym 1967 far Ryszard Kapuscinski, en av vår samtids mest hyllade utrikesreportrar, genom södra Sovjetunionen och möter en kokande, mångtydig värld med värdiga och stolta människor, trots den totalitära statens förtryck och hårda kontroll. Våren 1989 gör han om sin resa. Under samma tidsperiod har imperiet hunnit braka samman. Kapuscinski berättar om sina båda resor i Imperiet (1993). Fotbollskriget (1998) innehåller ett urval av Kapuscinskis reportage från oroshärdar runt om i världen, från inbördeskrig, förtryck och frihetskamp i länder som Ghana, Kongo, Moçambique, Nigeria, Dahomey, Etiopien, Sydafrika. I Ebenholts har Kapuscinskis 40 år som korrespondent i Afrika utmynnat i en serie essäer. I tjugonio kapitel läser vi om dramatiska händelser och stillastående händelselöshet, om Idi Amin och om Rwanda, om vattnet och nomadlivet.
Språk: Svensk Kategori: Lyrikk

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Albert Bonniers förlag
Utgitt: 2016-12-15
ISBN: 9789100172008
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå