Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Svarta stugan - Wilkie Collins

Svarta stugan

Svarta stugan

0.0 0 5 Forfatter: Wilkie Collins
Finnes som e-bok.
Innehåller de två novellerna Svarta stugan och Den misslyckade detektiven. Titelnovellen handlar om en stenstuga täckt med svart tjära, belägen i västra England. I det fattiga hushållet bor en ung kvinna och hennes far. En dag får de förtroendet att vakta en plånbok åt ett rikt par medan de är i stan. Samtidigt har fadern i huset åkt iväg för att arbeta, så den unga kvinnan är ensam hemma. Och då dyker givetvis inbrottstjuvar upp! William Wilkie Collins (1824-1889) var en brittisk författare, mest känd för sina detektiv- och spänningsromaner. Han skrev romaner, noveller och pjäser.
Språk: Svensk Kategori: Noveller Oversetter: Tom Wilson

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2016-09-22
ISBN: 9788711742167
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå