Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
På kvinnors nivå - Fay Weldon

På kvinnors nivå

På kvinnors nivå

0.0 0 5 Forfatter: Fay Weldon
Finnes som e-bok.
När det kommer till kritan betyder männen ingenting. Kvinnor är lyckliga eller olyckliga, tillfredsställda eller otillfredsställda, och det har ingenting med män att göra. Huvudpersonerna i den här romanen är kvinnor som har blivit tilltufsade av livet. Men de är sega och återhämtar sig snabbt. De lyckas överleva motgångar, kärlekshistorier och trasiga äktenskap. Fay Weldon (född 1931) är en engelsk författare som skriver med stor inlevelse, kärlek och humor om hur det är att vara kvinna. Hon har skrivit flera romaner och noveller men även tv-drama, kulturjournalistik och en självbiografi.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Oversetter: Annika Preis

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2018-01-23
ISBN: 9788711739853
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå