Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Den siste mohikanen - James Fenimore Cooper

Den siste mohikanen

Den siste mohikanen

0.0 0 5 Forfatter: James Fenimore Cooper
Finnes som e-bok.
Djupt inne i skogarna i nordöstra Amerika har en engelsk major fått i uppdrag att eskortera de två överstedöttrarna Cora och Alice från Fort Edward till Fort William Henry. När de blir förrådda av sin vägvisare Magua får de hjälp av den modiga spejaren Falköga, även känd som Natty Bumppo, och hans lojala följeslagare Chingachgook och Uncas, de sista av den mohikanska stammen. Genom de tre vännernas räddningsaktion blir de indragna i de blodiga striderna mellan irokeser och franska och brittiska trupper som söker kontroll över området. Romanen presenterar en gripande skildring av ett försvinnande släkte och slutet på dess sätt att leva i de stora amerikanska skogarna.
Språk: Svensk Kategori: Klassikere Oversetter: Tom Wilson

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2016-07-16
ISBN: 9788711742259
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå