Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
Borgny - Det er krig i Norge - Nina Johansen,Jan Hogne Christiansen

Borgny - Det er krig i Norge

4.8125 16 5 Forfatter: Nina Johansen,Jan Hogne Christiansen Innleser: Jon Henriksen
Finnes som lydbok.
Borgny er ei lita jente som opplever mye rart. Hun tenker veldig mye og har ganske mange rare tanker. Hun kan snakke med vinden, men det er det ingen som vet. Hun er snartenkt og finner ofte en løsning på vanskelige situasjoner. Borgny blir vekket av telefonen. Det er krig og far må flykte fra Norge i lag med kongen. Tyske soldater marsjerer inn i Oslo og hun opplever mange spennende, dramatiske og triste hendelser sett fra et barn sine øyne. Borgny har ei venninne som heter Evy og hun er jøde. Evy opplever at hun og familien blir forfulgt og vi følger deres siste dager etter at de ble arrestert og sendt til Auschwitz med DS Donau. Boka tar for seg de mest kjente episodene fra krigen i Oslo og egner seg til dialog med barna på mange områder. Personene bak boka er begge pedagoger med bred erfaring fra barnetrinnet. De har over lang tid fokusert og arbeidet med barneboksjangeren i norskopplæringa.
Språk: Norsk Kategori: Barn Serie: Borgny: 2

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Fjord Service
Utgitt: 2017-08-13
Spilletid: 1T 20M
ISBN: 9788299942539
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå