Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
Deckartävling i skolan - Martin Widmark

Deckartävling i skolan

4.324085750315258 1586 5 Forfatter: Martin Widmark Innleser: Johan Ulveson
Finnes som lydbok.
Klurig novell av Martin Widmark. Gillar du att läsa kluriga deckare och lista ut kniviga knepigheter? Då kommer du att gilla berättelsen om en lurig deckartävling på Valleby skola. Dagen före sommarlovet har rektorn bjudit in prästen, Barbro Palm och polismästaren, som ska berätta om hur det var när de var små. Men talarna är på ett lurigt humör, de har alla smugit in en liten lögn i sin berättelse ... Kan du lista ut vad det är som inte stämmer, innan Lasse, Maja och de andra barnen gör det?
Språk: Svensk Kategori: Barn Serie: LasseMajas detektivbyrå: 0 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bonnier Audio
Utgitt: 2017-08-17
Spilletid: 24M
ISBN: 9789176517048
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå