Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
Megakillen - grymma grabben slår till - Martin Olczak

Megakillen - grymma grabben slår till

Megakillen - grymma grabben slår till

4.564655172413793 232 5 Forfatter: Martin Olczak Innleser: Ulf Drakenberg
Finnes som lydbok.
Det dyker upp en mystisk figur på Stortorget. Han har grön dräkt och ropar så att det ekar: - Det har länge funnits en superhjälte i Småtorp. Nu finns det en superskurk också. Och det är jag, Grymma Grabben! Sen är inget som vanligt längre ... Melker och Molly har stoppat många skurkar. Men vad ska de göra när Grymma Grabben slår till? Fjärde fristående boken i serien om Megakillen. Av Martin Olczak och Anna Sandler, paret bakom succéböckerna Jakten på Jack.
Språk: Svensk Kategori: Barn Serie: Megakillen: 4 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Rabén & Sjögren
Utgitt: 2017-06-22
Spilletid: 44M
ISBN: 9789129705515
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå