Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok

Befriaren

4.0 3 5 Forfatter: Alex Kershaw
Finnes som e-bok.
Den bästsäljande historikern Alex Kershaw har skrivit en enastående skildring av soldaten Felix Sparks ofattbara öde. Den amerikanske officeren Felix Sparks livsöde är exceptionellt. Under 500 dagar stred han sig genom Europa. Han kämpade mot tyskarna på Sicilien, deltog i de blodiga striderna i Italien samt i invasionen av Frankrike och vid Ardenneroffensiven. Men kampen tog inte slut där. På väg mot München, nazismens födelsestad, fick Sparks och hans förband order om att bege sig till koncentrationslägret Dachau. Han blev en av de första som upptäckte den mänskliga tragedin bakom lägrets grindar. Den bästsäljande historikern Alex Kershaw har skrivit en enastående skildring av soldaten Felix Sparks ofattbara öde. Hans 500 dagar i strid sammanfaller med den tid det tog att befria Europa från nazismen.
Språk: Svensk Kategori: Biografier Originaltittel: The Liberator Oversetter: Per Lennart Månsson

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Historiska Media
Utgitt: 2016-01-01
ISBN: 9789175453644
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå