Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
En skärva hopp - Göran Redin

En skärva hopp

En skärva hopp

5.0 3 5 Forfatter: Göran Redin
Finnes som e-bok.
Den spännande uppföljaren i Göran Redins romanepos om svensk stormaktstid! Åtskilda ställs syskonen från Lövberga gård inför svåra prov. Gamla och nya fiender samlar sina krafter mot dem. Begåvning, beslutsamhet och kärlek är allt de har till sitt försvar. Men när inte ens det räcker? Då återstår bara en skärva hopp ... I En skärva hopp får vi följa Erik i det stora kriget i Tyskland, hur Karin klarar sig i Finspång och hur det går för storebror Anders som är kvar hemma på Lövberga. Detta är den andra delen i Göran Redins uppskattade Lövberga-serie om den svenska stormaktstiden.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Serie: Lövberga: 2 Oversetter:

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Historiska Media
Utgitt: 2016-01-01
ISBN: 9789175454658
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå