Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Professorns dotter - Elisabet Reymers,Per Reymers

Professorns dotter

Professorns dotter

3.0 4 5 Forfatter: Elisabet Reymers,Per Reymers
Finnes som e-bok.
Lena är en ung, nyutexaminerad läkare som spås en lysande framtid inom yrket. Det är bara en sak som ligger henne i fatet - hennes pappa, mer känd som den store professorn. På avdelningen är det professorns ord som är lag. Han tror sig ha alla och envar i sitt grepp, men Lena har andra planer. När så en av sköterskorna trotsar henne med hänvisning till professorns påfund är måttet rågat. Striden mellan far och dotter kan börja! Bakom den framgångsrika pseudonymen Elisabet och Per Reymers står författar- och översättarparet Ann och Örjan Björkhem.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Oversetter:

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2017-07-19
ISBN: 9788711741634
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå