Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Skandal i saluhallen - detektivroman - Vic Suneson

Skandal i saluhallen - detektivroman

Skandal i saluhallen - detektivroman

3.2 5 5 Forfatter: Vic Suneson
Finnes som e-bok.
Plötsligt sjunker den kände tidningskåsören Eric Yfverbo ihop i en bar i Östermalmshallen i Stockholm. Samtidigt hittar en av Dramatens största skådespelare en hummer i rockfickan. Vad är det som står på? Vic Sunesons detektivroman utspelar sig bland frukter, delikatesser och fisk och skaldjur mitt i en saluhall i centrala Stockholm. Den är skriven på ett underfundigt och överraskande sätt, nämligen ur den avlidnes perspektiv. Vic Suneson, pseudonym för Sune Viktor Lundquist, föddes den 11 november 1911 i Stockholm och dog den 5 september 1975 i Sundbyberg. Suneson var en svensk kriminalförfattare som skrev om polismännen O.P. Nilsson och Kjell Myhrman. Hans böcker var ofta pusseldeckare eller handlade om polisarbete. Han skrev även två ungdomsdeckare under sin livstid.
Språk: Svensk Kategori: Krim Oversetter:

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2017-04-20
ISBN: 9788711703793
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå