Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Barnen vid Nordpolen - Ralph Herrmanns

Barnen vid Nordpolen

Barnen vid Nordpolen

0.0 0 5 Forfatter: Ralph Herrmanns
Finnes som e-bok.
Ekaluk och Serkok bor på Grönland. I denna bilderbok får vi följa de båda barnen och deras familj under sommaren, när de leker som barn gör men även när de jagar säl och fågel inför vintern, både på land och till sjöss i kajak. Ralph Herrmanns är född i Berlin, Tyskland, den 31 januari 1933. Han har varit verksam som journalist och som författare av barn- och konstböcker, biografier, romaner och politiska thrillers.
Språk: Svensk Kategori: Barn Oversetter:

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2017-04-20
ISBN: 9788711522844
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå