Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
En annorlunda tävling - Linnea Berglund

En annorlunda tävling

En annorlunda tävling

0.0 0 5 Forfatter: Linnea Berglund
Finnes som e-bok.
Emelie har åkt med familjen Danielsson som hästskötare under tävlingarna på High Chaparral. Hon får fullt upp att göra med att lära sig allt om de olika grenarna som ingår i lagtävlingen Ranch Team Challange samtidigt som hon tar hand om det vackra arabstoet Saba. Men kommer hon att kunna hålla sina nerver i styr? Och hur kommer det att gå för Rebeccas lag "Västkustmix"? Helgen blir full av nya upplevelser bland lägereldar, tävlingsbanor och riktiga cowboys. En annorlunda tävling är Linnéa Berglunds tredje bok i serien om Emelie Lexander.
Språk: Svensk Kategori: Barn Serie: Emelie Lexander: 3 Oversetter:

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Idus Förlag
Utgitt: 2014-05-14
ISBN: 9789175771373
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå