Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
Jag lovar. På Hedersord! - Emma Fäldt

Jag lovar. På Hedersord!

Jag lovar. På Hedersord!

4.612903225806452 62 5 Forfatter: Emma Fäldt Innleser: Malin Janlöv
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Vi tycker att du är söt. Du är bra på fotboll med. Vill du bli ihop med oss? Alltså, det är Andrea och Leni i 4B. Bästa vännerna Andrea och Leni har en hemlig kompisritual som de gör när de lovar varandra något. Något viktigt. Som att inte bli ihop med den där killen som de båda blivit kära i, Jacob i 4A. Eller i alla fall att inte bara en av dem ska bli det. Emma Fäldt är en barnboksförfattare. Idag bor hon i Lund, men hon har också bott många år i Madrid i Spanien. Hon är utbildad till sjuksköterska, men nu jobbar hon mest med böcker.
Språk: Svensk Kategori: Barn Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2017-11-28
Spilletid: 1T 12M
ISBN: 9788711877401

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Idus Förlag
Utgitt: 2015-11-09
ISBN: 9789175773537
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå