Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
De mystiska gravstenarna - Martin Frisén

De mystiska gravstenarna

De mystiska gravstenarna

4.5 2 5 Forfatter: Martin Frisén
Finnes som e-bok.
Är det någon som ställer ut de mystiska gravstenarna? Eller är det något övernaturligt inblandat? Samtidigt I Säbyskolan går det ett hemskt rykte om en försvunnen elev, som troligen sitter inspärrad i den skräckinjagande vaktmästarens källare. De båda mysterierna vävs ihop till en nervkittlande historia, som kryddas med tokiga händelser, som den uppfinningstokiga Viggo ställer till med. I den första boken om Sigge Snövall, får vi reda på hur Sigge löser fallet med de mystiska gravstenarna och blir kallad skoldetektiv.
Språk: Svensk Kategori: Barn Serie: Sigge Snövall Skolpolis : 1 Oversetter:

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Idus Förlag
Utgitt: 2014-11-24
ISBN: 9789175773834
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå