Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
Uddagänget - Vic Suneson

Uddagänget

3.106194690265487 113 5 Forfatter: Vic Suneson Innleser: Sten Erici
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Det finns en samling herrar i Birkastan i Stockholm som lever lite vid sidan av alla andra. De är ensamma och försörjer sig på ströjobb. De kallas för Uddagänget. När gänget drabbas av död och elände svetsas de samman än mer. Här finns Tjocken, före detta mästerkock, numera diskare. Släggan, som en gång vunnit finnkampen. Och ledaren Kletas, som arbetar som affischklistrare. En gång i tiden var han kriminalreporter, något som kan vara till hjälp när en mördare går lös. Kriminalkommisarie O.P. Nilsson och hans team gör allt i deras makt för att stoppa dödandet.
Språk: Svensk Kategori: Krim

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2017-05-18
Spilletid: 5T
ISBN: 9788711781463

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2017-04-21
ISBN: 9788711703830
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå