Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Hør utdrag
Tio tankar om arbete - Bodil Jönsson

Tio tankar om arbete

Tio tankar om arbete

3.9859154929577465 71 5 Forfatter: Bodil Jönsson Innleser: Elin Mohede
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Hur ska man lägga ett livspussel om bitarna är omaka? Mer och mer har arbetet blivit en större del av våra liv. Det har till och med gått så långt att vi har börjat identifiera oss som det vi arbetar med. Detta kan vara ett problem, menar Bodil Jönsson, eftersom det grundmurar en trend om hur arbete ska vara. Men alla är inte funtade på det vis så att denna föreställning går ihop med vardagen. Men mer än någonsin har man också möjligheten att skräddarsy sitt eget perfekta arbete. Bodil Jönsson har skrivit en tänkvärd bok om arbete och om hur det påverkar våra liv. Och om hur mycket vi ska tillåta det att påverka oss. Bodil Jönsson (f. 1942) är en svensk fysiker och professor emerita i rehabiliteringsteknisk forskning. Hon har skrivit flera populärvetenskapliga verk som vänder sig till en stor läsekrets. 1991 blev hon utnämnd till årets Folkbildare.
Språk: Svensk Kategori: Fakta Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2018-03-05
Spilletid: 4T 30M
ISBN: 9788711965245

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Brombergs
Utgitt: 2016-09-09
ISBN: 9789173377621
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå