Vi og våre samarbeidspartnere bruker såkalte cookies/informasjonskapsler for å forbedre nettsidene og brukeropplevelsen, eller til markedsføring basert på dine interesser. Ved å besøke vår nettside, godtar du bruken av cookier/informasjonskapsler.

Ok
Om sommaren - Karl Ove Knausgård

Om sommaren

Om sommaren

4.777777777777778 9 5 Forfatter: Karl Ove Knausgård
Finnes som e-bok.
Om sommaren är den fjärde och avslutande delen av Karl Ove Knausgårds årstidsböcker - ett slags personlig encyklopedi skriven av en far till sin yngsta dotter. Här finns en dagbok där små händelser i familjens liv registreras mot allt vad en sommar kan väcka till liv: tankar, minnen och längtan. Men här finns också en berättelse frambringad av en fyrtiosju år gammal norrman bosatt i Sverige som handlar om en sjuttiotre år gammal kvinna som en gång tvingades fatta ett ödesdigert val.
Språk: Svensk Kategori: Lyrikk Oversetter: Staffan Söderblom

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Norstedts
Utgitt: 2017-05-15
ISBN: 9789113080024
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå